Det engelske dansepunk-bandet kommer for til Norge for første gang og spiller på Oslo Live torsdag 23. Juni! Bandet har vært et hett navn siden de startet opp, og andresingelen “Paris” fra det populære debutalbumet “Friendly Fires” ble ukens singel både i The Guardian, NME og BBC Radio 1. Siden det har den også blitt trukket fram år etter år på best of-lister på nettet. Nå er de igjen svært aktuelle med ny singel, ”Live Those Days Tonight”, som går sin seiersgang på blogger verden rundt og har høstet svært gode kritikker. Nytt album kommer 16. mai.

- Friendly Fires er et band som lager party uansett hvor de er. Ryktene sier at de leverte en av de beste de konsertene under årets South By Southwest., og når de endelig kommer med oppfølgeren til den fantastiske debutplata er det ekstra moro å kunne presentere dem på Oslo Live”, sier Festivalsjef Gaute Haaversen-Westhassel i Oslo Live.

I tillegg til den ekstremt fengende musikken har de særegne dansestegene til vokalisten Ed Macfarlane gjort bandet kjent. Sjekk bl.a. videoene til lateen “Skeleton Boy” og “Kiss of Life”. Og vi føler med han; det er vanskelig å stå stille når Friendly Fires spiller!

- Nå begynner vi for alvor å komme i festivalmodus her. Solen varmer i gatene og vi har fått på plass flere av favorittartistene våre. Det lover godt”, gliser festivalsjef Gaute Haaversen Westhassel i Oslo Live.

Fra før av er Ludacris, Simian Mobile Disco, Florrie, John Olav Nilsen & Gjengen, Fred Falke, Tôg, Final, Casiokids, Digitalism og Juicy bekreftet til Oslo Live, som går av stabelen 23. – 25. juni på Kontraskjæret.