- Gut Feelings er den lille klubbfestivalen, som definerer seg bort fra de store gressfestivalene som foregår på sommeren. Vi vil ha fokus på de beste musikkopplevelsene, og i vårt hode foregår de på steder som er bygd for konserter, forteller Kjetil Moen i Gut Feelings til Musikknyheter.no

- Derfor bruker vi våre favorittsteder Parkteatret og Revolver! Vi har lyst til å gi publikummet vårt varige minner, og da jobber vi med to ting:
a) Finne de beste nye talentene som folk ikke har hørt om men kommer til å bli blown away av og b) mer erfarne artister som er kjent for spesielt gode livekonserter, men samtidig artister som kanskje ikke har spilt så mye i Oslo fra før.

- Alle burde få med seg stjerneskuddet fra by:Larm, Aurora Aksnes. Hun spilte to megastappa konserter i februar, og trillet 6'ere i både VG og Dagbladet. Alle skulle ønske de var der. Nå kommer hun tilbake til Oslo, og spiller på Parkteatret lørdag 28. juni.- I tillegg burde folk få med seg Den Svenska Björnstammen fredag på Parkteatret - et 7-mannsorkester kjent fra blant annet hiten "Vart jag mig i världen vänder", som har blitt streama 38 millioner ganger på Spotify, avslutter Moen og ønsker velkommen til festival.

Av annet snacks kan vi liste opp Vilde Tuv, Frida Ånnevik, Rumble in Rhodos, Sigrid Raabe, danske Communions og Building Instrument. Og masse mer!

Vil du vinne 3-dagers pass til deg og venn? Svar på følgende spørsmål:

Hvor kommer Den Svenska Björnstammen fra?

Se fullt program her!