UKA kan i dag presentere Future som sin ferskeste headliner! 10. oktober i Dødens Dal blir hans eneste konsert i Norge i år.

Future er en amerikansk rapper kjent for store hits som «Mask Off», «Jumpman» og «Fuck Up Some Commas». Han har samarbeidet med store navn som Rick Ross, Lil Wayne, The Weeknd og Justin Bieber. Det tok ikke lang tid for offentligheten å bli betatt av hans futuristiske sound som blander R&B, rap og taktisk bruk av autotune.

Han kan skryte av farlig positive tilbakemeldinger på tidligere konserter.
I 1983 kom Future til verden under navnet Nayvadius DeMun Wilburn i Atlanta, Georgia. Her fikk han tildelt scenenavnet «The Future» som del av gruppen «The Dungeon Family». Rico Wade, Future sin fetter og medlem av The Dungeon Family, rådet ham til å satse på en karriere som rapper og låtskriver. Dette førte senere til at Future ble signert til A-1 Recordings. Dermed ga han ut flere mixtapes (inkl. 1000, Dirty Sprite og True Story) fra 2010 til 2011.

Siden den gang har Future sin karriere skutt i været. I april 2012 ga han ut sitt debutalbum, Pluto, som inneholdt samarbeid med bl.a. Drake («Tony Montana») og T.I. («Magic»). I tillegg har hans 5 siste album alle debutert på 1. plass på Billboard.

Future har allerede prestert å slippe ut sitt 5. og 6. studioalbum i 2017 med kun én ukes mellomrom, FUTURE og HNDRXX (som inneholder storhitten «Selfish» med Rihanna). Begge album gikk til nummer 1, som gjorde Future til den aller første artisten til å slå seg selv ned fra 1. plass på Billboard.