Sentralen byr på ekte konserter Arcturus, Leprous, Lindy-Fay Hella & Dei Farne & Gaahl og Deathcrush i juli.

Felles for disse fire artistene er at de alle har solide musikalske karrierer både i- og utenfor Norge. I tillegg leverer de alle energiske konserter som virkelig river i kroppen.

Denne gang er det kun 200 billetter til salgs på hver konsert, så her er det førstemann til mølla!

Alle konsertene spilles i den storslagne Marmorsalen på Sentralen, midt i hjertet av Oslo.

Arcturus - Fredag 03. juli, kl 20.00Arcturus ble formet på sent 90-tallet og ble fort en sentral spiller i det norske metallmiljøet med sin unike, symfoniske avant garde-stil.

De har sluppet fem kritikerroste album, turnert verden flere ganger og med en verden grepet under like surrealistiske omstendigheter som musikken deres, gjør de en eksklusiv konsert i hjembyen Oslo.Leprous - Fredag 10. juli, kl 20.00I en sjanger der det er vanskelig å skille seg ut, har Leprous inntatt en tydelig posisjon.

Med sterke studioalbum, og nådeløs turnéaktivitet over flere kontinenter de siste årene, befinner Leprous seg idag i toppsjiktet av verdensscenen for progressiv musikk.


Lindy-Fay Hella & Dei Farne & Gaahl - Fredag 17. juli kl 20.00.Kristian Espedahl aka Gaahl (Gaahl’s Wyrd) og Lindy-Fay Hella (Warduna) spiller sin aller første offisielle konsert sammen på Sentralen i juli!

Første gang de gjennomførte dette samarbeidet var på et lukket event på Den Norske Ambassaden i Berlin, og dette er første mulighet for publikum til å oppleve dette unike samarbeidet live.


Deathcrush - Fredag 24. juli kl 20.00Deathcrush hører ikke hjemme i én boks, og ikke du heller.

Støyrock-trioens referanser og kombinasjoner, er like brede som fanbasen, og artistene de settes sammen med. Euro Dance møter Grunge, No Wave krysset med Svart Metall, Støy og HipHop- uansett er det uhemmet, primalt, og overraskende catchy og dansbart.


Obs! Salen er delt inn i 3 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Dørene åpner en halvtime før konsertstart.

For å være med trekningen av billetter må du fylle ut skjemaet under og fortelle oss hva du har savnet mest i tiden uten konserten og festivaler.