Foto: David Solbjørg

I 2022 trollbandt Torgeir Waldemar et fullsatt Operahus i Oslo med en storslått konsert som markerte et høydepunkt i hans karriere. Nå, 26. april, lanserer han "At the Opera" - et livealbum som foreviger denne magiske kvelden for fans over hele verden.

Konserten var ikke bare en feiring av Waldemars ambisiøse albumprosjekt "Love" (2020), men et sammendrag av hans karriere frem til da. Med fullt band og gjesteartister som Tuva Syvertsen og Charlotte Qvale, beviste Waldemar sin evne til å fengsle publikum med et bredt spekter av musikalske stiler.

Waldemar sto på den flotte scenen i Operaen med en rekke musikere, inkludert Anders Møller, Daniel Henriksen, Lars Arne Lindland, Håvard Krogedal, Christer Engen, Kristine Marie Aasvang, Ole-Henrik Moe, Kari Rønnekleiv, Theresa Mantorski, Kristin Alsos Strand og Magnus Skavhaug Nergaard.

Konserten ble spilt inn av Anders Siegrist Oliver, mikset av Øystein Frantzvåg og mastret av Vegard Kleftås Sleipnes.Første singel fra liveplata er en kruttsterk live-versjon av "Burden", en låt som først dukket opp på Torgeirs debutplate som fyller 10 år i år.