Deres forrige album har solgt over 100.000 fysiske eksemplarer i Tyskland alene, og over hele 200.000 på verdensbasis. Samme album gikk helt opp på en syvendeplass på den tyske albumlisten, før det senere ble nominert til den tyske Grammy-prisen Echo Awards i kategorien “Best International Pop / Rock Group”. Sine første skritt i England gjorde de med å spille to utsolgte konserter i O2 Arena i London som support for Keane. Steve Lamacq (BBC) kalte bandets opptreden “the best gig of my time at Glastonbury”, og to utsolgte turnéer i Storbritannia ble toppet med en konsert for 25.000 mennesker på “BBC Radio 2 Live In Hyde Park”.

I USA ble jentene invitert til David Byrnes personlig kuraterte scene på den prestisjetunge Bonnaroo festivalen, før de spilte hele fire konserter på verdens største musikkfestival, Summerfest i Milwaukee. Kvartetten har de siste årene spilt mange hundre konserter i Australia, Amerika og Europa, med hovedfokus på sistnevnte. De har lagt bak seg flere utsolgte turnéer i Europa og fyller lokaler med kapasitet opp til 8000 publikummere. De har spilt på de største festivalene i land som England, Tyskland, Danmark, Sveits, Østerrike, Nederland, Belgia, Sverige, Ungarn, med flere.

Her hjemme har de solgt ut en rekke konserter over det ganske land, og bare i løpet av det første halve året etter at de slapp debutalbumet, "Le Pop", solgte de ut 2 kvelder på Rockefeller og én på Sentrum Scene. De har også solgt ut Operaen i Bjørvika sammen med Trondheimsolistene. Dessuten har de spilt inn en julesang med selveste Kronprinsen på gitar.

Nå begynner et nytt kapittel.
Katzenjammer slipper nytt album den 19. januar 2015. Albumet 'Rockland' er produsert av prisvinnende Victor Van Vugt (Nick Cave, P. J. Harvey, Beth Orton, m.flere) og slippes over hele verden.

“Dette er første gang vi har hatt mulighet til å sette av god tid til å skrive låter, sånn at vi har hatt masse å velge i”, sier Marianne Sveen om Katzenjammers nye plate 'Rockland'. “Alle har bidratt, og ettersom vi er fire nokså forskjellige jenter, er vi også relativt ulike som låtskrivere. Jeg opplever for første gang at alle fire kommer godt fram som individer, samtidig som vi framstår som et band, og det føles veldig riktig”.

(foto: Paal Audestad)