Black Lips i Teltet var vel det nærmeste jeg kom en hovedattraksjon i går. Siste platen Good Bad Not Evil har rullet flere enn en gang i spilleren den siste tiden. Når ryktene i tillegg ville ha det til at disse amerikanske 60/70 talls inspirerte rockerne var noen villdyr på scenen, så var håpet der om noe virkelig minneverdig. Det ble tidlig klart at det ikke ville bli noen høydare, men artig var det jo lell.

De entrer scenen og det er fullt trøkk med en gang. Første treffet de får inn er en kjapp og tight Bad Kids. Med fokus på den overnevnte platen funker det bra og det er lovende i det litt tynt befolkede Teltet. Dessverre hjelper Teltet til med å gjøre lyden i overkant grumsete noe scenen har fått som karakteristisk kjennetrekk. Når Black Lips i tillegg virker ute på et lite pliktløp og det er vanskelig å skille sangene nevneverdig, så tar det aldri helt av. Det blir rett og slett for ensformig. Galskapen som det ryktes at de ofte viser på scenen er helt fraværende, og da blir de bare et helt ordinært rockeband.

Heldigvis blir det en bedring mot slutten, hvor det låter bedre, lyden er bedre og bandet er bedre. På sitt beste rocker de skikkelig. Men hvorfor de er omtalt som sinnsyke live har jeg litt problemer med å forstå, for det Black Lips viste i Teltet var godkjent, men ikke noe jeg kommer til å huske etter et par øl. For om noen lurte, så er det en sinnsyk Goldfrapp konsert som sitter igjen fra Hove sin siste dag.

6/10