De bergensbaserte Urørt-vinnerne troppet opp på hovedscena på Raumarock rett etter Katzenjammer hadde gitt oss en utrolig bra konsert. Og idet de slo første akkord kom høljeregnet. Ikke akkurat en god start for de unge musikerne.
picture
De skal ha for god innsats, men etterhvert klarte de ikke å opprettholde det gode energinivået. Muligens fordi de er ferske i gamet og at de hadde værmessige utfordringer. Låta Pink Robots klarte derimot å skape litt allsangstemning i regnet.

Line Vederhus, på vokal og tangenter, synger rent og pent, og det passer fint inn i den svevende, elektropop-verdenen Pink Robots skaper. Låta hun sang alene skilte seg ut fra settet, og det var en fin avkobling. Hans Christian Femer synger sterkt og han kunne antakeligvis passet godt til stadion-rock. Det er litt Superfamily over hele pakka.

Radiohitten Curly kom nest sist i settet. Dette er låta som fenger mest, tett etterfulgt av Knife. Ellers har låtene en tendens til å flyte inn i hverandre, og bli kjedelige.

Alt i alt var det en helt ålreit konsert. De er unge og hadde uflaks med været. Alt i alt har guttene og Line mye talent og god innsats, som redder konserten. Ellers ville den blitt svært kjedelig.

picture

Foto: Einar Aagaard Tryti

Pink Robots på Myspace