Florrie er forløpig et temmelig uskrevet blad i norsk sammenheng, picture
men den unge britiske elektronikaartisten gjorde sitt beste for å overbevise et glissent norsk publikum på Oslo Live torsdag ettermiddag. Om det var nettopp at hun er ukjent eller at hun var første artist ut på festivalområdet denne dagen som var årsaken til mangelen på publikum er vanskelig å si, men hverken Florrie eller backingbandet hennes lot det legge en demper på innsatsen.

Musikken passet forsåvidt godt som festivalunderholdning en solskinnsdag i juni, men til tider ble det hele vel lettbeint. Florrie som i tillegg til å være singer/songwriter og musikker også er modell, stolpret rundt på milehøye hæler og poserte like mye som hun sang. Men akkurat når man nesten mister litt interessen slår hun løs på de gullfargede trommene sine med slagverkkunnskaper langt over det man forventer. Nå bør det nevnes at hun faktisk ER trommeslager, og har spilt trommer for band som Pet Shop Boys, Girls Alour og Kylie Minogue, og det er her det musikalske talentet hennes virkelig kommer til syne.

På et par låter slo bassen så til de grader til at musikken kom i bakgrunnen, og selv om bass er bra bør det balanseres litt bedre enn det gjorde akkurat da. Til tross for at musikken til Florrie ikke er veldig kjent i Norge fikk hun relativt god respons av de fremmøtte, med låter som Begging Me, Give Me Your Love og Left Too Late hvor hun også spilte gitar.

picture

Den største applausen fikk settets siste låt 911, med et publikum som hadde blitt litt vamere i trøya og som turte å begynne å røre på seg så smått. Den helt store stemningen uteble, men det hele var småkoselig og usignerte frøken Florrie har definitivt et bra grunnlag å utvikle seg videre på.
Florries musikk kan lastes ned gratis fra hjemmesiden hennes.

Florrie Offisiell Hjemmeside