Casiokids er synonymt med god stemning. Også i dag.

Omtrent 120 publikummere har møtt opp for å se Casiokids på Oslo Live denne fredagen. Lyden er igjen for lav til å begynne med. Det har vært problemer med lyden på så og si alle konsertene på Oslo Live i år.

Konserten er en kontrast til Tôg som spilte tidligere på dagen. Dette er scenevante folk med stor utstråling og energi på scenen. Evnen til å fange publikums oppmerksomhet er stor.

Casiokids har spilt sammen siden 2005 og gitt ut to fullengdere. Som musikkunstnere er de unike. Ved å kombinere elektropop med bongotrommer, cello, opptak av radioprogram for barn, kasettbøker og andre obskurheter lager de en helt egen og unik lyd. Casiokids er et av få band som har slått gjennom internasjonalt selv om de synger på norsk.

Smilet og latteren sitter løst hos publikum og de fleste lar seg lede av rytmene fra scenen. Guttene roterer og bytter på å slå på kubjella, spille gitar og spille keyboard. Casio selvfølgelig.
En god blanding gammelt og nytt blir servert, deriblandt Bagamoya, Verdens Største Land og Fot i Hose som Platekompaniet for øvrig har ødelagt effekten av, ved å bruke den i sin reklame.

Da låta Bikkjen høres over høytalerene er ikke publikum redde for å vise sin tilfredshet. Klapping og dansing. Regnet holder opp og begynner igjen med ujevne mellomrom. Før sola til slutt frem mot slutten av konserten. Omar løfter armene mot himmelen og viser hvor begeistret han er! Det er vi også. Casiokids ruler gata.

Casiokids' Blogg