Foto: Ida Bjørvik


I dag er 21 år gamle Lil Halima ute med singelen Glue. Hun har skrevet låten selv, sammen med Nathaniel Werner, Anders Kjær og George Moore, som også har produsert låten. Hun har flere singler planlagt i løpet av året. Vi har tatt oss en prat med henne, både om den nye låta, planer framover og litt annet.


Hva kan du fortelle oss om den nye låta di?

- Å forholde seg til en annen person er aldri lett, og jeg i alle fall kommer alltid til et punkt hvor jeg er redd for at den andre personen vil at vi skal være sammen hele tiden, gjøre alt sammen og teknisk sett være limt sammen. Jeg trenger plass til meg selv i et forhold typ, og ville skrive om dette på en fin måte. For betyr jo ikke at man ikke er glad i personen, ikke sant? Denne var så gøy å lage og jeg har danset til den en stund nå og er sååå glad for at alle andre kan og!!Hva er det som inspirerer deg, når du lager musikk?

- Kunne vel sagt trærne og livet men som oftest er det dumme gutter, haha! Også meg selv når jeg er dum, må jeg innrømme. Men også meg selv når jeg har det skikkelig bra og vil danse. Mye forskjellig.


Hvis du kunne hatt tre ting på raideren din, hva ville det vært?

- Jeg er ikke så vanskelig av meg, så et engangskamera, appelsinjuice og høyttaler så er jeg fornøyd hehe.


Hvilken musikk velger du å høre på selv?

- Jeg hører for det meste på en slags neo-soul, electro-funk, hip hop, rnb fusion. Buddy, Smino, Kaytranada, Tierra Whack etc. Også fått syyyyykt hekta på disco i det siste, haha! Gamle klassikere som Le Freak, Boogie Wonderland, Ain’t nobody, Last night a DJ saved my life etc.


Hva kan vi vente av deg framover?

- Vanskelig å si i disse tider, jeg vet nesten ikke selv! Jeg skal i hvert fall være inne å lage mye musikk fremover, skal fortsatt slippe noen få sanger ut året. Man får jo gjort ting selv om man er hjemme! Nå nettopp gjorde jeg en live-konsert via Colors (YouTube-plattform), sitter hjemme og produserer musikk selv, samt maler og lærer nye ting! Vanskelig spørsmål for de fleste, men musikken stopper i hvert fall aldri!