Her er pressemelding fra Oslo Live:

På utenkelig kort tid har hovedstadens nye sommerfestival, Oslo Live, klart å etablere en helhetlig urban festival med stor utescene på Kontraskjæret i sentrum av Oslo og klubbprogram på byens viktigste klubber. Ideen om å lage festival ble skapt 6 juni, programmet er nå klart og allerede er det solgt og holdt av over 1500 billetter mens 1000billetter er ”formidlet”.

Programmet kan skilte med headliners som Justice, Datarock, The Dillinger Escape Plan, Clutch og Dizzee Rascal. Klubbarrangementer på Blå og Fabrikken stiller med 2ManyDjs som kick-of artist tirsdag 1 juli på Blå. Vi er stolte av å ha fått med oss SUNKISSED, BLÅ og PLOINK på laget.

Totalt står ikke dette kredible programmet tilbake for hva andre sommerfestivaler i storbyer i Europa kan skryte av. Det hele til en utenkelig pris av 99 kr pr dag. Festivalen vil fortsette å booke til ”vi” er fornøyd.

Arrangør av ”Oslo Live” Gaute Haaversen Westhassel uttaler:

”Vi gleder oss til å lage folkefest i Oslo i juli. Vi har et supert festivalprogram til en latterlig pris. Det er kjempegøy at det allerede er lagt av og solgt over 2500 billetter. Ikke minst fordi vi la ut billettene for salg i går torsdag 19 juni, og pragrammet først er ute i dag. Det viser at det er stor interesse for en festival i sommer-Oslo. Det er også veldig gledelig at vi på meget kort tid har fått med store artister, kommunen, entusiastiske sponsorer og de mest erfarende festivalarrangørene i Norge til å hjelpe oss med å gjennomføre festivalen. Dette blir en knalluke!”

Hovedstadens nye sommerfestival ”Oslo Live” går av stabelen 2-5 juli på Kontraskjæret ved Rådhuset. Kapasiteten er på 8000 publikumere pr. dag.

Etter siste artist har gått av scenen på Kontraskjæret blir det selvfølgelig klubb. Her har vi klubbprogram så sterkt at det helt fint kunne presentert seg selv. Overnevnte Sunkissed og Bloink men også Alter Ego Live, Audion Live, DJ Kaos og Totalt Jävla Mörker for å nevne noen.

Som alle andre festivaler har vi altså kick-off fest. Her slår vi altså til med 2manyDJs på BLÅ 1. juli.

Logo, design, webside og plakat er også klart. Sjekk ut oslotiger’n på www.oslolivefestival.no. Tiger’n vil være lett synlig i bybilde de neste to ukene.