Etter fjorårets kritikerroste singler tar DATAROCK nå "trilogien" videre (fra industrielle "Digital Life» og Madchester-inspirerte "Tick Tock") til en energisk synth-drevet låt som kunne vært soundtrack til en realistisk 80-talls futurisme om 2021 fra Luc Besson eller John Huges.

For første gang står bandets hemmelige våpen – Stig The Mystical Casio Operator – oppført som låtskriver, men også denne gang er det Steve Dub og Mike Marsh som har hjulpet bergenserne i havn:

"Video Store" ble spilt inn i bandets eget studio, men er i likhet med fjorårets singler mikset av den Liverpool-baserte legenden Steve Dub – som bl.a. står bak lyden til profiler som Chemical Brothers, UNKLE, Roots Manuva, New Order, The Prodigy, Leftfield, Primal Scream, Orbital, Underworld og Moby.

- Steve har en sinnssyk karriere bak seg - og har jobbet med de villeste artister (helt fra debuten til Stone Roses) - men det som virkelig pushet DATAROCK mot akkurat ham var nettopp det at Steve Dub visstnok ikke bare hadde mikset, men også hadde vært tung inne og strukturert og basically co-produsert alt The Chemical Brothers noensinne har gitt ut nettopp i rollen som «mikser», forteller Fredrik Saroea til Musikknyheter.no

- I og med at vi uansett ikke kunne dra noe sted etter covid-19 hadde vi jo spilt inn alt det nye materiale selv i «hjemmestudioet» YAP HQ, så det å få inn mikseren / co-produsenten som vant Grammy for The Chemical Brothers sin fantastiske No Geography (2019) til å stramme opp og tilføre masse tidløs kvalitet til «soveromsproduksjonen vår» var nesten for godt til å være sant.

- Og som folk sier så er avstanden mellom liksom «ferdigstilt produksjon» og Steve Dub sin ferdige miks definitive to helt ulike låter. Så vi fikk definitivt med oss litt av Steve Dub-magien du bl.a. hører i The Chemical Brothers, lover Saroea.

Materialet ble deretter mastret av den London-baserte The Exchange-pioneren Mike Marsh som har jobbet med alt fra Stereo MC's og Björk, Massive Attack, Chemical Brothers, Basement Jaxx, Oasis,The Prodigy, Depeche Mode til Calvin Harris.