«Double Vision» er del av det kommende Datarock-albumet «Media Consumption Pyramid» – som kommer i starten av 2023.

- Låten er vel bare en feiring inn i sommeren av at hele DATAROCK-gjengen omsider er samlet dobbelt opp både på albumet og på scenen. Som f.eks. på Over Oslo 18. juni der vi stiller med alle syv. Det vil si meg på gitar og vokal, men både Thomas Larssen og Ketil Mosnes på bass, både Stig Narve Brunstad og Kjetil Traavik Møster på keys, og både Øyvind Solheim og Tarjei Strøm på trommer, forteller Fredrik Saroea til Musikknyheter.no

- Opptakene til platen ble gjort i YAP HQ i Bergen fra mars 2020 – da Norge stengte ned; samme sted som vi spilte inn Face the Brutality, A Fool at Forty is a Fool Indeed og hele solo-debuten min - Rona Diaries, sier han videre.

- Akkurat «Double Vision» ble også spilt inn i Toolshed (London), og låten er mikset av The Chemical Brothers sin 5-ganger Grammy-vinnende co-produsent Steve Dub som også har jobbet med New Order og Depeche Mode, i Liverpool, og mastret av legenden Mike Marsh i Exmouth, Devon, som har bl.a.Björk, Massive Attack, Basement Jaxx, Oasis, The Prodigy, Depeche Mode, Calvin Harris m.fl på CVen.

- Vi tenkte det var på høy tid å ta litt inspirasjon fra Beastie Boys, og med Steve Dub på laget så snek det seg kanskje en smule Chemical Brothers inn også.

- Videoen er vel en slags lyrics video – som er rimelig absurd med tanke på hvor ute teksten er (og at halvparten handler om blant andre Linnéa Myhres høyt elskede Gorby’s (som forøvrig var original-tittelen på låten) – men her får du en grundig presentasjon av alle hele gjengen vår via nye og gamle bilder og video gjennom en evighet med DATAROCK.

Videoen ble filmet, editert og animert av unge lovende Christoffer Aksnes fra studioet FORM i Bergen.

Forsidebilde: Tom Oxley