Her er de siste klare artistene som kommer til årets festival i Kvinesdal:

NIGHTWISH(FI)
Lørdagens headliner er klar! Våre kjære naboer fra Finland skal avslutte årets festival, og det med brask og bram! Bandet er et av de mestselgende bandene i Skandinavia i dag, og har solgt oppimot 4 millioner album.
Nightwish spiller herlig symfonisk metal med vakre Anette Olzon i front. Hun fikk store sko og fylle etter Tarja Turunen forsvant fra bandet i 2005, men den rollen har hun utført på beste vis, og gitt bandet et perfekt løft.
Nightwish er brenn aktuell med ”Made in Hong Kong” som kom ut 13. Mars i år, og det med suverene anmeldelser.
De er for tiden på en massiv turne, og kommer til Norway Rock for å gi oss en knall avslutning. Norway Rock Festival er eneste stopp i Norge i 2009!

SAHG(NO)
Medlemmer fra Gorgoroth, Audrey Horne og Manngard startet i 2004 bandet Sahg. De spiller en god blanding av tung rock, metal og doom med en unik vokal som utfyller bandet suverent. Er man fan av Black Sabbath og Led Zeppelin, er Sahg et must i samlingen.
De har turnert i alle verdenshjørner, hvorav de i oktober 2008 avga India et besøk med solid oppslutning. Sahg har rukket å gi ut to fantastiske album via den svenske labelen Regain.

SIRENIA(NO)
Sirenia fra Stavanger spiller melodisk goth-metal, og bruker både kvinnelig og mannlig vokal i musikken.
Bandet ble startet av Morten Veland i 2001 etter at han sluttet i Tristania. De er aktuelle med ny plate ”13th Floor” som ble utgitt av den tyske labelen Nuclear Blast.

THUNDERBOLT(NO)
Bandet spilte på Norway Rock i 2006, og vi er svært fornøyde at de er tilbake i Kvinesdal. Thunderbolt er et band med ambisjoner og integritet nok til å skape solid heavy metal, og likevel beholde en klar egen identitet. De bygger musikken sin på heavy metal-tradisjonen, men legger inn elementer fra en rekke inspirasjonskilder – som black metal, progressiv rock, hardcore og klassisk rock. Dette er definitivt et band som streber etter ikke å være plagiater, men å redefinere heavy metal for det nye århundret.

MUSTASCH(SE)
Svenskene kan ROCK, enkelt og greit! Mustasch er straight forward rockn’roll med heavy attitude! Ikke uten grunn de i 2008 ble kåret til beste live act i Bandit Rock Awards og Swedish Metal Awards Mustasch har lovet oss bånn guffe på sletta!!

K[NINE](NO)
K[nine] fra Rogaland er metalcorebandet som sjangermessig er et sted mellom Machine Head, Pantera, Slipknot, Killswitch Engage, Soilwork, Hatebreed og Korn. Man kan ikke unngå å kjenne energien på kroppen når disse gutta entrer scenen!

ZEROZONIC(NO)
Man skal lete lenge etter et band som gir 120 % trøkk på scenen som dette bandet. Medlemmene kan skilte seg erfaring fra band som Lowdown, Green Carnation og Blood Red Throne. Zerozonic er energisk, ”inyourface”metal, som gjør at publikum vil finne det svært vanskelig å holde seg rolig under konserten! Vi gleder oss!

NORWAY ROCK KVINESDAL LINE-UP 2009:
MANOWAR
NIGHTWISH
IN FLAMES
SATYRICON
TESTAMENT
W.A.S.P
ARCH ENEMY
U.D.O
SONATA ARTICA
DORO MUSTASCH
SIRENIA
SAHG
SKAMBANKT
BACKYARD BABIES
HOLYHELL
SISTER SIN
K[NINE]
ZEROZONIC

Tjodolf Party Stage(spiller i teltet mellom changeover på hovedscenen):

PAT SAVAGE BAND (The Pat Savage Band are the number one biker band in Norway & the world and stars of the new biker reality series "A Bikers Lifestyle...The Savage Roads" for the Discovery Channel. Savageworks International will film the event and the region of Kvinesdal for an upcoming episode.)
KARAOKE FROM HELL(Be a star for one night! Prøv deg på scenen og syng din favoritt låt med liveband!!)
VALENTOURETTES (Jokke tribute)
SILVER
BIG BALLS (ACDC tribute)
ACCEPTED (Accept tribute)
IRON FIST
VARG
IRON MADEM (Iron Maiden tribute)
TRENDKILL (Pantera tribute)