RaumaRock vet det er en del festivalgjengere som mener kvelden er enda ung når vi slutter av for kvelden på selve området. Derfor blir det også i år ”nachspiel”- konserter” under RaumaRock, nærmere bestemt på Rauma Hotel i gågata. Disse konsertene starter når siste tone er spilt på området, kl. 01.00, og varer frem til kl. 03.00:

KARIN PARK (S)

Svenske (og litt bergenser) Karin Park debuterte for seks år siden med ”Superworldunknown”, som fikk meget velfortjent oppmerksomhet. De siste par årene har det vært mistenkelig stille rundt henne, men det viser seg at hun har brukt tiden usedvanlig godt. Det tredje albumet ”Ashes to Gold”, ser ut til å overraske både publikum og anmeldere. Aftenposten ga en femmer og mente at: ”Selv om platen er moderne og tidsriktig i innpakningen er det først og fremst Parks låtskrivertalent som løfter den godt over gjennomsnittet av poputgivelser. Registeret hennes er stort, fargerikt og strekker seg fra det særdeles radiovennlige, til det mer eksperimentelt sære.”

Den er både hakket mørkere og betydelig mer elektronisk enn tidligere utgivelser. Blant bidragsyterne finner man folk fra Ralph Myerz, Datarock og Ungdomskulen.

Karin Park er klar for å begeistre alle med nydelig musikk inn i de sene timer natt til lørdag.


BLONDIE CHAPLIN & PIETR KENTROP (RSA/NL)

Historisk avslutning på RaumaRock ’09.

Hvem er den eneste personen som har vært medlem av både The Flame, The Byrds, The Band, The Beach Boys, New York Dolls og Rolling Stones?

Blondie Chaplin er mannen og siden 1994 har han turnert og spilt inn skiver med Rolling Stones.

Konserten vil bestå av sanger fra både hans solokarriere og ikke minst en drøss med Rolling Stones klassikere. I tillegg elsker Blondie å jamme med lokale musikere, så visst noen føler for å jamme sammen med en Stones- legende så har de absolutt muligheten til det her.

Blondie Chaplin spiller natt til søndag og besøkte også nylig Norwegian Wood i Oslo.