”What’s now a whisper once was a song. A fire can only burn for so long”

Videoen til «Traces of Me» tar deg med ned i dypet av en kvinnes knuste hjerte. Traces Of Me åpner Karin Park’s nye album Private Collection som kom 7. oktober

Regissert av @LAUKLI&LAUKLI

«Private Collection» er Karin Park på sitt reneste, råeste og vakreste: et album strippet ned til kjernen av hennes fascinerende og hjemsøkende stemme. Dette er et introvert og intimt album, som ikke bare viser henne som en fantastisk musiker, men som mor, kone og som et ydmykt menneske.

"Denne platen er i stor grad en reise i ensomhet, som jeg har lengtet etter å gjøre," forteller Karin om sitt syvende studioalbum.

Bestående av ni nyinnspillinger – med radikalt forskjellig instrumentering – av klassiske spor fra hennes imponerende backkatalog, samt den nyskrevne åpneren «Traces of Me», er «Private Collection» det sanne uttrykket for Karin Parks kunstnerskap.

"Dette er mine favoritter, det er sanger fra 20 års skriving, gjeninnspilt slik jeg hører dem nå. Mange av disse versjonene er hvordan jeg spiller dem live, alene med synthene mine, mellotron og orgel." Med henne på noen spor er mannen hennes Kjetil Nernes (kjent fra Årabrot) på gitarer, og Andrew Liles (Nurse With Wound) på synths, samt Benedetta Simeone på cello. Ellers er «Private Collection» virkelig en veldig privat sak.

Karin Park er på omfattende europaturné med A.A. Williams i høst. Spiller i Bergen 4. desember på Landmark og på Blå i Oslo 5. desember

Forsidefoto: Geert Braekers