Empire Rising er den første singelen fra Karin Parks kommende album “Church Of Imagination”. Videoen er spilt inn i Tokyo av LAUKLI&LAUKLI.

- Å komme seg tilbake på beina og scenen etter en barnefødsel og etter at ha opplevd store forandringer i livet føltes meget vanskelig. Jeg måtte skrive om ting jeg skulle fokusere på, mennesker jeg beundrer som David Bowie, Anais Nin og Grace Jones. Jeg har egentlig aldri skrevet på den måten før, men følte det var helt nødvendig. For hver gang jeg sang teksten kom jeg liksom nærmere innpå dem. Jeg skrev hele platen med en følelse av at jeg kom til å se lyset på den andre siden, og det funket som bare det.” Empire Rising blev min egen medisin og kanskje er det akkurat noe sånt du trenger å høre også, forteller Karin Park

Etter å ha spilt rollen som Fantine på Folketeateret i Oslo i et års tid, turnert verden rundt med bandet Årabrot, og i tillegg ha blitt forelder; er Karin Park nå tilbake med et nytt album - det første på fem år!

Albumet er innspilt i eget studio i hennes hjem Djura Missionshus - kirken i det vesle samfunnet midt i Dalernas dype skoger, hvor hun vokste opp.

Hun har med seg en rekke samarbeidspartnere fra hele verden på platen, sammen med det lokale Djura-koret og nabobygdas strykeorkester.

Empire Rising slippes på Karins eget plateselskap “Djura Missionshus”, og er den første singelen fra et album som utforsker nye musikalske territorier og tema som magi, religion og tankens kraft.

Det kommende albumet “Church Of Imagination” slippes 13 mars.

Konserter:

13.03 Oslo,Parkteatert
14.03 Ålesund,Terminalen
20.03 Kongsberg,Energimølla
21.03 Trondheim,Samfundet
27.03 Stavanger,Tou Scene
28.03 Haugesund,Flytten

Forsidefoto: LAUKLI&LAUKLI