Hvis du liker å være omringet av hodeskaller fra dyr og lysestaker i messing, mens du har middag under høye tak ved et massivt eikebord fra Transilvania - da burde du ta turen til Karin Parks hjem og studio. Dette er hvor hun har spilt inn sin nye singel Blue Roses. Låta er skrevet og produsert sammen med den prisbelønte produsenten Robot Koch fra Berlin/Los Angeles.

Hvis du går gjennom Karin Parks platesamling finner du alt fra Einstürzende Neubauten til Beyonce. I bokhyllene hennes finner du bøker om Nancy Cunard og Marina Abramovich, eller rett og slett bibelen - som hun har flere av rundt omkring i huset. Dog ingen av dem fra dette århundret. Dette hjemmet, som ligner veldig på en kirke, er også blitt et studio, som hun har bygget sammen med ektemannen sin Kjetil Nernes - frontfiguren i kultbandet Årabrot, der Karin også spiller synth. Sammen har de laget sitt eget lille rike, midt i skogen i Sverige. Her har de også filmet musikkvideoen til Blue Roses sammen med Karins beste venn Olle Lundin (fra iamamiwhoami) som co-regissør og fotograf. Barneskolen Karin gikk på er også med i videoen - en skole som er truet med nedleggelse på grunn av dårlig økonomi. Karin vil gjerne sette søkelys på denne saken.

Blue Roses er hentet fra hennes kommende EP som slippes i november 2018 på Djura Missionhus. Karin forteller historien om å være naiv og sårbar, men også om å føle mestring. Den handler om å vokse opp.

Forsidefoto: Thomas Knights