Shape Of A Child ble skrevet av Karin Parks mann Kjetil Nernes som svar på at Karin delte historien om en visjon hun hadde om datteren de ville ha sammen. Sangen inneholder den svenske / amerikanske sangeren LaGaylia Frazier som gjestevokalist, og det lokale landsbykoret, som inkluderte Karins mor, far og andre slektninger. Karins far, Lars-Olof Park spiller også Hammond orgel på sparet; han døde av kreft tre måneder senere 1. mai 2019.

Sangen ble spilt inn i Karins studio, med Lydia, den omtalte datteren til stede - noe som gjorde dette til en skikkelig familieaffære. Produsert av Karin Park med co-produsentene Kjetil Nernes og Nick Sheldon; «Shape Of A Child» er det andre sporet på Karin Parks nye album “Church Of Imagination” som gis ut på Karins egen label Djura Misjonshus 13. mars.

Videoen til Shape Of A Child er en personlig reise satt sammen av Karin, og viser livet bak kulissene under tilblivelsen av albumet, og livet på turné. Videoen ble produsert av Karin Park, med opptak gjort av Olle Lundin og Karin.

Forsidebilde: Thomas Knights