Garage skal som kjent stenge, og DATAROCK har et helt spesielt forhold til nettopp denne adressen. Første gang vi spilte i kjelleren under Grensen 9 var nemlig så tidlig som 14. April 2002 – den gang “ipod” het “minidisc”, Jonas trommet i Amulet, Tarjei var tynn og stedet het So What. Åtte år og en haug med konserter senere kommer DATAROCK altså tilbake for å feire et av landets viktigste konsertsteder gjennom tidene, skriver Fredrik Saroea til Musikknyheter.no

19. november får du en ærlig og nedstrippet pønkevariant av DATAROCK – bort med LED & visuals og inn med parkanner, banner og muligens en gjesteartist eller to. Dette blir dessuten en av de siste konsertene våre i 2010.

Saroea fortsetter: - Det er med stor sorg at vi konstaterer nedleggelsen av hovedstadens mest markante Bergens innflytelse. Så da er det bare en ting å gjøre folkens – graaaaavøøøøøøl!

DATAROCK stiller som Fredrik Saroea på gitar og vokal, Tarjei Strøm på trommer (SEXY på NRK P3, Ralph Myerz & JHB og Black Diamond Brigade), Thomas Larssen på bass (Kids Like Us, First Cut, Crash og Ralph Myerz & JHB), og Kjetil Møster på sax og synth (Ultralyd, The Core, Trinity, Zanussi Five, Trondheim Jazz Orkester og King Midas).