Den siste uken har Karin Park vært fremtredende i flere medier. Som medlem av bandet MT Six har vi hørt henne synge svaret på et av livets store mysterier (Sjekk ut MT SIX på Urørt). Skal vi tro Karin selv kommer det til å bli flere bandprosjekter fremover i tiden. I samtale forteller hun oss at det er et utrolig morsomt samhold å spille i band, og en god avveksling.

Karin Park fikk æren av å åpne ballet på Oslo Live. Det var skuffende få fremmøtte, og av de fremmøtte var det enda mer skuffende få som holdt seg i nærheten av scenen.
Park åpnet sterkt med hit’en Can’t Stop Now, men burde kanskje spart den til litt lenger ut i konserten (?). Med lillebror David på laget, fremstod de som en knallsterk duo og hadde full kontroll på hva de drev med. Låter som Desire og Ashes leveres meget sterkt med frekke synthsoloer. Men så begynner det å trøble. Monitorene svikter, og duoen på scenen begynner å klage til lydteknikerne. Midt i en låt, stopper de helt fordi det ikke kommer noen lyd i monitor, og det blir vanskelig å holde rytmen. Park gjør et forsøk på å få hjelp fra publikum på å holde rytmen, men med et lite engasjert publikum, var det lav respons. Når ting kommer på plass igjen virker Karin Park litt frustrert. Frustrasjonen blir tatt ut i enda strammere soloer og hardere slag på trommene, noe som lyder meget tøft. På tross av problemene leverer Park en grei konsert, og at folk ikke danset hadde nok noe å gjøre med en voldsom varme som lå over byen. Konserten avsluttes med Out of the Cage, soundtracket fra filmen Skjult.

6/10

Foto: Aleksander Gisvold

Karin Park på Myspace