Etter flere gjennomhøringer av In///Parallel, kan man enda sitte igjen med følelsen av å ikke huske noe fra det. Albumet er godt produsert og har et interessant lydbilde preget av klang, mørke synther og eksperimentelle partier. Dessverre er alt så ensformig at det er vanskelig å skille låtene fra hverandre.

All About Waiting, som er den nest siste låten på albumet, ble sluppet som singel i forkant, og det med god grunn, for det er en av få låter som faktisk har et minneverdig refreng. Den siste låten, Admiral of Upside Down, kan være minneverdig for fans av Harrisons mangeårige bandprosjekt Thenewno2, ettersom denne minner en hel del om Another John Doe. Ellers er det langt mellom høydepunktene, og det er som regel bare spesifikke deler av låtene. For eksempel den nærmest orkestrale outroen på albumets tredje låt, Úlfur Resurrection.



Det finnes en viss fornøyelse å lytte til albumet, for Harrison er flink med synthene og atmosfæren. Det er balansegangen mellom det å lage et sært og kult lydlandskap og det å lage låter han ikke helt får til her. Dette klarte Harrison perfekt på Thenewno2s mesterverk The Fear of Missing Out. Her har han dessverre gått seg vill i egen ambisjon.