Ekteparduoen Darling West har gitt ut fire studioalbum, hvorav ett ga dem Spellemannprisen i countrykategorien for 2016. Det siste halvannet året har de fått spilt lite live og heller lansert en rekke singler. Men da Norge åpnet så vidt opp igjen i fjor høst, holdt de noen konserter.

Live 2020 består av ti kvalitetslåter, tatt opp på Folken i Stavanger og Parkteatret i Oslo. Mari Kreken (vokal, kassegitar) og Tor Egil Kreken (bass, banjo, elgitar) hadde med seg tre musikere på scenen (steelgitar, gitar, keyboards, trommer).

River starter med noen tøffe bassganger før Maris lengselsfulle stemme kommer inn. Andre høydepunkt er After My Time, som har et herlig banjoriff, den medrivende Loneliness, komplett med steelgitar, og den fengende, intense avslutningslåta Can't Help It har veldig lekker folk-gitar.Vi får servert de beste låtene fra de tre siste albumene, men ikke noe fra debuten (2014). Dette gjør Live 2020 til Darling Wests beste plate! Den har også glimrende lyd. Man kan se duoen live en rekke steder i høst. Det anbefaler jeg alle som liker deres blanding av folk og americana.