White er en sykepleier fra London som ga ut et overbevisende album i 2020, Hannah White and the Nordic Connections. Det var innspilt live i studio i Bergen med ektemann Keiron Marshall på gitar og ellers norske musikere, deriblant HP Gundersen.

På oppfølgeren About Time er Marshall og Lars Hammersland (piano, hammondorgel) fortsatt med, men det er en annen nordmann som spiller trommer: Svein Henning Berstad. Låtene har derimot Hannah White skrevet selv. Forskjellen er at denne plata har flere stemningsfulle sanger med sparsom instrumentering, f.eks. de to som åpner den. De er ganske like og i stil med Cowboy Junkies og det Chip Taylor har drevet med de siste årene i lag med Gøran Grini.

Så følger den fengende Bluest Eyes, som har tøff barytongitar og bass, den trivelige countrylåta Broken Bird (med pianosolo), den intense, flotte balladen Car Crash og albumets desidert beste låt: The Good Stuff. Dette er fengende poprock med temposkifter og elgitarsolo.Også den sofistikerte og doowop-inspirerte Heavy Light har temposkifter. Men jeg har mindre sans for platas to siste låter, selv om jeg liker gospelstemningen på Fourteen Years, som trolig handler om at White og Marshall har kranglet i 14 år.

About Time er det 4. albumet til Hannah White, som også her briljerer med sin betagende stemme. Men jeg syns det forrige var bedre og mer variert.