Romfart og verdensrommet er et slags tema for Brett Morgens overveldende film Moonage Daydream. Blant låtreferansene er tittelsangen (hentet fra Ziggy Stardust), Space Oddity, Life on Mars?, Hallo Spaceboy og Starman.

Nå er soundtracket utgitt på dobbelt-cd. Vinylutgaven kommer til neste år. Plata er delt opp i en mengde korte og lengre spor, totalt 45. Noen er av Bowies stemme fra filmen, andre er liveopptak (mye fra 1973 og 1978) og nye mikser. Blant høydepunktene er Pet Shop Boys-samarbeidet Hallo Spaceboy, som var en stor hit i 1996.Ken Scott, som produserte Hunky Dory, har lagd en nydelig nymiks av Quicksand fra dette store albumet (som blir utgitt i boksutgave i disse dager, under navnet Divine Symmetry). Her er Rick Wakemans pianospill blitt en enda større nytelse!Det er flere instrumentaler på plata, bl.a. en av Philip Glass og tre fra Bowies Berlin-trilogi. Vi får en strålende bluesinfluert versjon av The Jean Genie fra 1973, der Bowie er innom Beatles' debutsingle Love Me Do midtveis og Jeff Beck er gjestegitarist. Og Space Oddity har tøffe lydeffekter som er i surround på filmen.

Coverheftet har en rekke bilder fra filmen og låtkrediteringer i for liten skrift (forhåpentligvis større på vinylutgaven). Når man spiller disse to cd-ene uten pause, blir inntrykket like overveldende som filmen. For en musiker og personlighet David Bowie var! Til sammen har soundtracket 2 timer og 20 minutters spilletid, akkurat som filmen. Men her kommer de fleste låtene i sin helhet. De fleste er fra 70-80-90-tallet, men det er også to fra avskjedsplata Blackstar.