Oslo-bandet Label ga i fjor høst ut sitt 3. album, Midnight Sunburst, som nå er å få kjøpt på vinyl. Jeg likte også forgjengerne Oslo So Slow (2016) og All City (2018), men dette er bedre. De fleste av de 11 låtene hadde kommet ut på single før albumet kom. I utbrettcoveret er disse illustrert med singlecoverne, som alle består av fotos fra 60-tallet.

Label lager uimoståelig, gitarbasert poprock med tostemte refreng. Dette er glad musikk som passer godt å spille om sommeren. De første låtene, Saturday og Help Me, Athena, er prima eksempler på dette. Sistnevnte har tostemte gitarer slik vi kjenner fra Euroboys' Soft Focus. Men så har da også Euroboys' Anders Møller mikset Labels plate (sammen med sin Mirror Lakes-kollega Trond Mjøen).

Outside skiller seg ut fordi den er langtrukken og glir over i en instrumental del to som er Pink Floyd-aktig. Det meste her er jo veldig fengende. Så som den gitartunge Two's A Crowd og den California-inspirerte Find You Where You Are.

Aller best liker jeg I Told You, som har det lille ekstra - fantastisk refreng, morsom tekst og gitarkaskader - og den søte Can't Believe That You're Going, der labelmanager (men ikke Labels manager!) Anne Mette Hårdnes korer.Midnight Sunburst er en norsk popfest fra et band som fortjener et større publikum.