Dessverre så tar ikke Fatal Feast, siste plate til disse ledende retro thrasherne fra USA, musikken til Municipal Waste noe videre siden forrige slipp, 2009's Massive Aggressive. Tempoet og intensiteten er tilstede men kreativiteten ligger igjen i skuffen. MW opererer selvfølgelig i øverste siktet av moderne thrash men nå som retro-bølgen har vært aktuell en stund blir dette litt for anonymt i havet av tilsvarende band.

Seksten spor på 38 minutter lovet godt, men etter et par runder føles det hele noe monotont og ensartet ut. At vi har med ypperlige musikere å gjøre kan høres, men den nenvte nytenkningen er savnet. Produksjonen er klar og lasset med riff overdøver trommene hele veien, noe som funker bra i denne settingen. MW er jo primært angående riffa! Tittelsporet er en av skivas høydare og leser på webben at bandet i skrivende stund jobber med innspilling av video til låta. De lover visst mye splatter, kan bli interessant.

Så MW på Øyafestivalen for et par år siden og var imponert over de da, det er nok ikke sikkert det blir et nytt oppmøte neste gang de besøker hovedstaden.

Slippes på Nuclear Blast.
MW på MySpace.com