General Surgery har siden fødselen tilbake i 1988 kun sluppet to full-lengdere, men selvfølgelig (i god grind ånd) et lass med splitter.
Svenskene kjører fullt ut sin tidlig Carcass worship, men med en egen morderne tvist som gjør deres goregrind ganske så fet. Sammen med navn som Impaled, County Medical Examiners og Haemhorrage har de holdt denne sjangeren spennende og frisk siden Carcass trakk inn årene (les, før Swansong )
Aktuelle A Collection of Depravation er en samleskive som inneholder materiale ifra tidlige demoer, ep'er og singler/splitter som i dag er ute av print. Tredve låter på tilsammen godt over en time er ikke et dårlig utgangspunkt og kjenner du GS ifra tidligere vil du garantert ikke bli skuffet. Produksjonen er fremragende og de eminente musikerne som alle har god fartstid ifra andre svenske DM storheter leverer musikk av høy teknisk klasse. Materialet har sin begrensning i variasjon men selv etter et par runder på rappen holder god følelsen fortsatt tak.
Spesielt vokalen til GS er å foretrekke i motsettning til andre goregrind band som ofte varierer med høy/lav grunts som kan føles noe slitsomt over tid. Som selvfølgelig å forvente omhandler låtene gore og gru med finurelig medisinske utrykk som gjør det ganske krevende å følge tekstene. Convival Corpose Disposal Methodology og Pre-Bisectal Corrosive Immersion er herlige eksempler på behovet for Google translate.

General Surgery gjør det mulig med A Collection of Depravation å få et enda bredere innblikk i bandets lange karriere og det kan vi bare takke og bukke/neie pent for.

Sluppet på Relapse, 12.03.2012.
General Surgery på nett.