Om man har hørt de tre siste platene til Ringo Starr, vet man akkurat hva man har i vente. Første halvdel av Give More Love virker som en samling med rester fra denne trilogien. Kvaliteten på platene har forringet for hver plate siden fantastiske Y Not fra 2010, men på denne tennes et lite glimt av håp, når andre halvdel av Give More Love beveger seg i countrysjangeren. Ringos andre soloalbum, Beaucoups of Blues fra 1970, var et rent countryalbum. Derfor er han ingen fremmed for sjangeren, det er faktisk overraskende ålreit å ha et gjenhør med country-Ringo.

Give More Love starter med We’re on the Road Again, som egentlig er en ganske artig låt å høre på. Den er fengende, har mye energi og en liten vokalopptreden fra tidligere bandkollega Paul McCartney. Som omtrent alle tidligere Ringo-album, har han også på dette albumet fått med seg et stjernelag av musikere. Denne gangen er det blant annet Peter Frampton, Steve Lukather, Jeff Lynne og Dave Stewart som gjester, i tillegg til Macca.Mye av problemet med låtene på Give More Love er ikke nødvendigvis at de er skrevet dårlig, men hvordan de er produsert. Forsøket på et «rocka» preg kan virke litt krampeaktig og stemmen til Ringo er så overprodusert at det høres ut som autotune. Mye mulig Ringo føler han ikke strekker til vokalmessig, men dette er ikke The Voice, det er rock and roll, tilsynelatende. Autotunen er ikke like fremtredende på countrylåtene, og det gjør at det er disse låtene som funker best. So Wrong For So Long er et høydepunkt.

Helt til slutt har Ringo inkludert et par bonusspor, noen nyinnspillinger av fire av sine gamle låter. Disse bør man nesten hoppe over om man har originalene friskt i minnet. En særdeles kjedelig og uinspirert versjon av Back of Boogaloo starter ballet. Deretter gjør han Beatles-slageren Don't Pass Me By som i utgangspunktet funker bra som akustisk låt, men blir ødelagt av denne autotune-stemmen hans. Han følger opp med den forglemmelige You Can’t Fight Lighting før han avslutter med en vaskekte danskebåt-versjon av hans gamle hit Photograph. Dermed er det kun halve albumet som er kult, men det er fort å gå lei av disse låtene også. Man kan derimot håpe at neste album fra Ringo blir et rent countryalbum.