I dag er Hjerteslag og Eldoradio ute med en 7’’ split på vinyl. Eldoradio var med som gjester på Hjerteslags konsert på Rockefeller i januar, så det er ikke tilfeldig at det er nettopp disse to bandene som gir ut skiva sammen.

Hjerteslag gir endelig ut tittellåta fra debutalbumet, Møhlenpris Motell. Ironisk nok fikk ikke tittellåta plass på albumet.
«Når man setter sammen et album er det viktig å se på helheten og hvordan de ulike låtene passer sammen. Det er ironisk at tittelsporet ikke fikk være med på platen, men det gav bare ikke mening. Siden da har den ligget og ulmet i bakgrunnen. Det er en killer låt, det blir for dumt å ikke gi den ut», forteller bandet.
Hjerteslag har spilt Møhlenpris Motell live på flere konserter, og nå er den altså ferdig spilt inn i studio og gitt ut som singel både digitalt og på vinyl.

For Hjerteslag-fans som ikke har vært så heldige å høre låta live og hører den for første gang nå, bør det være en låt som faller i god smak. Den har samme soundet som flere andre låter på tittelplata, med den særegne vokalen til Eidevik, stødige trommerytmer, deilige basstoner og digge gitarriff. Dette er norsk rock. Dette er Hjerteslag sånn vi ble kjent med dem, og sånn iallfall jeg liker dem.

«En gang lå du naken der og følte litt på inspirasjonen / der en gang bare stod du der foran speilbildet ditt og drømte om noen / alle drømmer om noen»
Svenske Eldoradio gav ut singelen All We Got Is Time digitalt i april i år, og gir den altså nå ut på vinyl på denne splitskiva sammen med Hjerteslag. Det er deilig indierock, og en innmari behagelig låt å høre på. Vokalen er rett og slett vakker, og bandet gjør en solid jobb. Dette er veldig bra, og jeg gleder meg til å høre mer av Eldoradio framover.

Bandet sier selv om låta: «På ‘All We Got Is Time’ viser vi oss fra en mer ettertenksom og melankolsk side. Låten handler om meningsløse ting vi gjør, som å sitte på bussen på vei til jobben man hater, og at uansett hvilken retning man velger her i livet, vil alle dagene til slutt fortsette på samme monotone måte, mens man passerer anonyme og uttrykksløse ansikter.»

«All the things we do for money / All the things we do for cash / Guess we’re bound to fade away / Till it all falls apart»