Musikknyheter var på konsert med This Daze på Trondheim Calling i februar i år (før koronaen slo til), og oppsummerte på denne måten:
«Jeg aner ikke hvilke inspirasjonskilder de har, men jeg syns jeg hører hint av The Strokes i musikken. Og hvem vet, kanskje vil This Daze bli hørt av et større publikum one of these days. Hold et øye med dem, det skal i hvert fall vi i Musikknyheter gjøre!».

Nå er ungguttene ute med en selvtitulert EP med tre spor på. De fortsetter i samme stil som på singlene de har gitt ut, med heftig og frampå gitarspill over energiske rytmer og med vokalen til Erlend Eggan som topping. Hele tiden med øre for gode og iørefallende låter.

Det starter energisk med Want It All, fortsetter omtrent i samme tempo i låten Fool og avslutter det hele med Less About You. Til sammen åtte og et halvt minutt med frisk og energisk indie.

Og noen ganger kan det være lurt å holde det kort og gi folk små smakebiter før man eventuelt slipper et mer helstøpt album når man er klar for det. This Daze har gitt oss et fint innblikk i hva de står for, neste gang skrus forventningene opp enda ett hakk.This Daze består av:
Erlend Eggan - Gitar og Vokal
Martin Engelien - Gitar
Martin Ringerud - Bass
Hallvard Løberg Näsvall - Trommer


Konserten på Trondheim Calling