Michael Krohn er seg selv lik. Mørke, humoristiske og politiske tekster i en god samling, med en rød tråd av harde bass toner. Krohns mørke og fascistiske syn på på verden har ikke endret seg, og godt er det. Vi kan vel påstå at artistens valg om å hente fram disse skjulte skatene er kanskje en av hans beste. For ei skive!

Første låt starter selvsagt med humoristiske og mørke linjer ...”Jeg er ikke bare et sexsymbol” synger Krohn mens det korer i bakgrunn ”...Jeg er også et menneske med tanker og følelser”. Kul og fengende låt som gir meg sterke referanser til flere av Raga Rockers låter. Medvirkende på albumet er Kato Lick på gitar, Ali Gator på gitar, Finn Furu på bass, og Knut Moen på slagverk. ”Nero” er også verdt å nevne, en knall sterk låt hvor Krohn synger om hvordan det er å være kunstner.

”Nemesis” er en utrolig fengende låt, og kanskje den som fanget oppmerksomheten min først ved første gjennomlytt på platen. Teksten er brutal, mørk og humoristisk. En kul låt om hvor galt livet kan gå, humoren kjenner vi fra Krohns tidligere tekster. Ironisk og morsomt med en av de siste linjene ”Låtene jeg lager synes alle er noe møl”, noe han har bevisst gjennom sin tid som artist at låtene er alt annet en møl.

Raga Rockers låter er kjent for å være korte, vi snakker maks 3 og et halvt minutt om vi er heldige. ”Unwanted” består også av låter som knapt føles ut som man har hørt de før de er ferdige, noe som er synd. Jeg vil bare høre mere.

Politikerne roter i ”Krise”, hvor han egentlig synger om folks ekspertsyn på poltikken, gjerne folk sin ekspertuttalelse til taxisjåføren, eller på lagerjobben. Usikker på når denne teksten er skrevet, men assosierer fort dette med hvert enkelt menneskes politiske syn i kommentarfeltet på sosiale medier. Krohn benytter seg av sin typiske galgenhumor i denne låta, og den er like aktuell nå som den kunne vært for tjue år siden.

”Babylon” er siste låt på albumet, hvor sangen avsluttes med robuste melodier og koring. Michael Krohn har gjennom flere tiår levert sterke tekster, og kule låter, det gjør han denne gangen også. Man kan vel ikke påstå at ”Unwanted” er verken nytt eller unikt fra låtskriveren, men dette er Krohn på sitt beste. Teksten er som vi er vant til, korte og poetiske på sin måte. Lydbilde er enkelt, men består av mer jamming og en hardere bass enn det vi har hørt mye av før. Allikevel vil jeg påstå at Krohn alltid overskygger enkle melodier med sterke tekster. Er sikker på at artisten vil glede gamle fans, og skaffe seg nye med denne plata. Ekspander eller dø!