Ved å velge Shout It Out Loud! som tittel på sitt første album på sju år, ga de fem medlemmene i Cocktail Slippers meg assosiasjoner til den populære Kiss-låta fra 1976 med samme tittel. Og de rocker hardt på de fire første låtene, før de roer det hele ned med You And I, der Hope briljerer med sin myndige stemme.

Noen av låtene her ble utgitt på single for noen år siden, så som Excuse Me - indierockeren som Ida Maria skrev for dem i 2018. Den er et høydepunkt, sammen med den meget allsangvennlige Night Train, der koringen som vanlig sitter godt.

LES OGSÅ: Topp 5 med Cocktail Slippers

Cocktail Slippers er nemlig veteraner, med fem album siden starten i 2001. Hele tida har de vært ledet av gitaristen Rocket Queen (Stine Bendiksen), og nå er originalbassist Sugar (Astrid Waller) tilbake i bandet. Jeg digger også den mektige balladen I'll Be Here For You, som dessuten har platas beste tekst.Albumet avsluttes med ei gammel coverlåt, Hush, som er mest kjent i Deep Purples hitversjon fra 1968. Den pleier å være en perfekt avslutning på de fargerike, feststemnte konsertene til Cocktail Slippers, som skal spille mye live de neste månedene. På scenen er de nemlig dynamitt!

I likhet med de to forgjengerne utgis Shout It Out Loud! på Little Stevens plateselskap Wicked Cool. Han er også oppgitt som medprodusent på nesten alle låtene, ofte sammen med Mike Hartung. Men Steve Van Zandt bidrar ikke med låter her, som han gjorde på det som etter min mening er bandets beste album, Saint Valentine's Massacre fra 2009. Uansett er det høy standard på hele det nye albumet Shout It Out Loud!.