Store P er endelig tilbake med sitt nye album, Rommet, som har blitt godt mottatt i alle medier. Rapperen har siden 2014 måttet leve i skyggen av hans første plate, Regnmannen, som ble hyllet som banebrytende da den kom ut i 2014. Han har dog ikke latt det påvirke ham for mye, og har ikke følt for mye på presset.

- Det har vært helt greit det! E jo litt pes med forventninger og sånn, men det e jo egentlig bare hyggelig.

Etter Regnmannen kom ut turnerte han og ga ut Nokke feita vol. 4 med A-Laget, med istedenfor å melke suksessen for alt det var verdt ble det stille fra Store P. Han har dog ikke ligget på latsiden.

- Tasje pauser! Det e en ball som bare ruller, noen av sangene på Rommet e til og med fra tiden før Regnmannen. Liker å legge ting fra meg, for så å ta de frem igjen og se om de fremdeles funker.

Rommet er i det store og hele veldig likt Regnmannen produksjonsmessig. Store P har ingen planer om noen store endringer i soundet sitt med det første.

- Stilen vil nok fortsette å vokse litt i takt med kordan sjangeren utvikler seg, men eg kommer nok fortsatt til å være ankret i Bone Thugs, Pimp C og Devante Swing og sånne ting som det der.

Det er altså mer evolusjon enn revolusjon som karakteriserer Store P sin musikalske utvikling. Det betyr ikke han har tenkt til å la oppskriften bli oppbrukt.

- Eg utvikler og polerer prosesser hele tiden.


Hør det nye albumet hans her!