Verdensrommet er et alternativt pop/indie band fra Skien, som for tiden virkelig er på vei opp. Med sin unike sound sjarmerer de seg stadig dypere inn i musikkelskeres hjerter.

Bandet viser virkelig hvem de er i dette albumet, med kjennetegn som deres store klang, deilige gitarklimpring og avslappede vokal. Gåsehud er garantert, allerede på introen. De sparer ikke på saftige akkorder og spennende backbeats, noe som kan gi en trip-hop feel. Denne feelen kommer igjen på de fleste låtene på albumet, som ¨11¨, ¨Vestheimgata 2¨ og ¨7.september¨ med Lars Vaular, som også begynner å bli et stort navn i Norges musikkverden. De har også samarbeidet med Verk på låta ¨Jeg skjønner ikke hvorfor jeg føler meg bra¨. At de har inkludert hiphop/triphop i albumet passet overraskende bra til deres stil.

¨Interlude 1¨ er instrumentallåten i albumet. Den har en ambient feel, en stil som er blitt mer og mer populær for tiden. Simple akkorder som blir loopet og bygget opp av stadig nye aspekter ved lydbildet slår sjelden feil. I oppbygningen har de blant annet blåsere, bakgrunnsvokaler og gitar, som sammen skaper noe stort og drømmende.

Fremtiden ser lys ut for Verdensrommet. Deres nye album er virkelig et fyrverkeri av spennende og nydelig musikk.