Frontfigur og vokalist i Radiohead, Thom Yorke, har komponert filmmusikk til filmen Suspiria. Filmen er ikke en remake av filmen fra 1977, men mer en hyllest til den, i følge regissøren. Filmen betegnes som en horror-film. Den er regissert av Luca Guadagninos, og har premiere fredag 2.november.

Thom har komponert 25 musikkstykker til filmen. Musikken spenner fra lumsk kraut-rock, via mørke synth-temaer til nydelig pianospill og orkestermusikk utført av London Contemporary Orchestra and Choir. Sønnen til Thom, Noah, spiller trommer på albumet.

De som liker Thom Yorke best når han synger, kan f.eks. starte med Suspirium, som er en nydelig pianoballade i fin Radiohead-stil. Andre eksempler på vokalinnslag fra Yorke, er Has Ended og Open Again. Alle tre låtene er av tvers gjennom god kvalitet og kunne gått fint inn på et imaginært Radiohead-album.Filmmusikken til Yorke står seg for så vidt på egen hånd, men musikk som er laget for film er jo ment å passe til akkurat den filmen den er lagd for, så man føler at noe av musikken ikke kommer helt til sin rett uten at man har filmen som støtte. Thom Yorke har uansett tredd fram som en filmkomponist undertegnede gjerne hører mer av. Det musikalske talentet til Thom Yorke er det ingen grunn til å stille spørsmålstegn ved på dette albumet. Musikken hans gjør det også mer fristende og interessant å se filmen den er lagd til.