Einar Stokke Fadnes fra Asker er vokalist, gitarist og låtskriver i Jim Stärk, som hadde suksess på 00-tallet med sin elegante poprock. Under navnet Fadnes solodebuterer han, 11 år etter forrige Jim Stärk-album. Fadnes skiller seg mye fra bandet hans.

Det er f.eks. mindre elpiano her, og låtene er mindre kommersielle, med unntak av den fengende My Time Is Now, som kommer etter den flotte åpningslåta Shallow Waters. Foruten gitar, bass og trommer (og litt synth) hører vi bare klarinetter og sopransax (ved Lars Horntveth). Plata har mer akustisk enn elektrisk gitar, og låtene har ofte et visepreg. Men Goodbye Stranger er stemningsfull rootsrock med slidegitar.Etter de tre første sangene kommer albumet inn i et anonymt spor, inkludert en kort instrumental, før det tar seg opp igjen mot slutten med høydepunktet Save Me From A Rainy Day og Please Take Me Home. Disse låtene er i stil med James Taylor og Paul Simon. Trivelig visepop med gode tekster og melodier.

Fadnes innfrir ikke helt forventningene. Men det er iallfall et brudd med lydbildet til Jim Stärk. Einar Fadnes har ikke falt for fristelsen å lage et soloalbum i samme stil. Og fem av låtene skiller seg altså positivt ut.