Brut Boogaloo erstattet på mange måter Thulsa Doom når de la inn årene. Den musikalske retningen banda imellom blei mer og mer lik med åra og etter at primus-Brut-Boogaloo-motor Henning Solvang plutselig befant seg ved mikrofonen i begge banda var det kanskje like greit å konse om ett band.
Som debuten er "Dirty Living" også ute på Tuba. Hundene er bytta ut med et mer astronomisk visuelt uttrykk, men musikken dreier seg fortsatt om behagelig rock n' roll.

For behagelig er et godt beskrivende ord på denne plata. Det går ikke fort, det bråker ikke nevneverdig, men det er fremdeles god gammal rock. Enda litt mer over mot 70-tallet enn før.
Melodiene står fortsatt i fokus og vokalist Henning synger bra. I tillegg har de dratt på med noen stilige proga overganger og mer tangenter.

Uttrykket generelt sett funker greit, men det har noe gubbete over seg. Til tross for at det kun er åtte låter går de for mye i hverandre. Litt for soothing til å mane frem det store engasjementet. Og det er ikke bra.
Men noe som er bra er låta "Messed up a good thing"! Her viser bandet seg fra sin beste side og lager sin feteste låt hittil i karrièren. Kule vers, særlig "space-synthen" i bakgrunnen, og et digg refreng som setter lytteren i godstemning.

En jevnt over grei plate, men ei låt aleine kan ikke gjøre "Dirty Living" til noen klassiker.
Det flyter fint avgårde med tidvis stemningsfulle partier, men litt for ofte blir det også ufrivillig bakgrunnsmusikk. Det blir rett og slett for lite Boogaloo. Uansett; likte du den forrige så liker du denne og.

6/10Myspace Boogaloo