Førstkommende fredag, 11. mai, er endelig Nattings ute. Mornings ble sluppet 2. mars i år, og med Nattings ute på fredag blir Slekta fYRE komplett.

Nattings består av fire nye låter, der De Fæle Slektningene er første låt ut. Introen er kul, og etter noen gjennomlyttinger begynner jeg få stadig mer sans for låta. Selv om OnklP sin vokal er et viktig element i låta, synes jeg det er resten av bandet som tar mest plass på denne låta. De får vist seg mer fram, og jeg digger det.

Høyt & Lavt starter med raske toner, og tempoet holdes jevnt gjennom låta. Refrenget setter seg lett, samtidig som jeg synes det er noe slitsomt å høre på. Jeg opplever låta rett og slett som litt stressende. Så dette er ikke en låt som går helt inn hos meg.

«Høyt og lavt / høyt og lavt / nok en diger brøytekant / veit jeg kan / veit jeg kan / men vil jeg»

Låt tre, Skulle bare, roer litt ned igjen. Det er en fin låt, men kan virke litt anonym de første par gangene man hører den. Jeg liker den godt, synes teksten er fin, og merker at låta vokser stadig mer på meg.

«Om jeg bare visste det jeg visste / før jeg spiste det jeg spiste / jeg skulle bare snakka som jeg snakka / før jeg stakk og ble så føkka »

Sweatpants er siste låt ut, og ble sluppet forrige uke. Sweatpants har blitt min favoritt på Nattings. Den er særdeles fengende og teksten setter seg lett. Tempoet er perfekt, vokalen er helt utrolig behagelig å høre på, og låta runder av albumet på en fin måte.

De fire låtene på Nattings er en god blanding av rocka låter og noe roligere låter. Eller som Slekta selv har sagt: hits og svisker jevnt fordelt. Alt i alt er det er godt album, og med Mornings og Nattings sammen blir Slekta fYRE et album der Slekta-fans bør finne flere låter som vil slå an.

Som tidligere annonsert, skal bandet ha slippfest med konsert i København på selveste 17. mai. Det er også mulighet til å få med seg slippfest på Krøsset i Oslo allerede i morgen, torsdag 10. mai, dagen før Nattings slippes. Da skal ikke bandet spille, men OnklP & De Fjerne Slektningene stiller som DJer og det blir forhåndslytting på albumet. Det er også lovet noen overraskelser i løpet av kvelden.